Zanimljivosti

TYLOL HOT slavi 20 godina u BiH

Milioni prodatih vrećica svjedoče o prepoznatljivosti i učinkovitosti

SVI VEĆ ZNAJU DA TYLOL HOT SLAVI 20 GODINA U BiH

Svi već znaju da je Tylol Hot tokom dvije decenije prisustva u našoj zemlji pomogao da se otčepe milioni noseva, spuste temperature, otklone bolovi, ublaži kašalj i olakšaju simptomi prehlade i gripe… Svojom efikasnošću izgradio je prepoznatljivost o čemu svjedoče milioni prodatih vrećica u našoj zemlji, a i puno šire.

Kojem tajnom sastojku Tylol Hot može zahvaliti svoju efikasnost?

Bez razočarenja, molimo! Čarolije nema, a ni tajnog sastojka. Poštujemo struku i preporuku – radi se o kombinaciji sastojaka koja je usklađena sa pouzdanim svjetskim zdravstvenim preporukama za simptomatski tretman simptoma prehlade i gripe. Preporukama je definisano koja supstanca i u kojoj dozi može pomoći kod svakog simptoma i u Tylol Hot-u su objedinjene preporučene komponente upravo u preporučenim dozama.

Snaga kombinovanog preparata – jedan za sve i sve uzraste!

Gripa i prehlada nisu jedan izolovan simptom, već skup simptoma. Kombinovani preparati su znatno pogodniji za primjenu i povoljniji od kupovine tri ili više pojedinačnih lijekova sa ciljem olakšanja svih simptoma. A svi već znaju da se jednim proizvodom mogu pokriti i temperatura, i bolovi, i curenje iz nosa, i začepljen nos i sinusi, i kihanje, i kašalj…

Prateći preporučene doze postoje oblik za odrasle i oblik za djecu, da bi svako dobio potrebnu dozu. Tylol Hot i Tylol Hot D (bez šećera, sa okusom narandže) sadrže doze prilagođene odraslima, od 12 pa nadalje, a za malu raju, od 6 do 12 godina, doze su kombinovane i upakovane u Tylol Hot Pediatric, a ako je sa ostalim simptomima prisutan suhi, nadražajni kašalj, onda je Tylol Cold sirup optimalno rješenje.

Hvala svima na povjerenju ovih 20 godina, borimo se i dalje zajedno protiv simptoma prehlade i gripe!

Vaš Tylol Hot!

Back to list